Directe Zorg Bemiddeling

Directe Zorg is de betrouwbare en flexibele partner als het gaat om het leveren van interim diensten binnen de gezondheidszorg zoals: jeugdhulpverlening, verstandelijk gehandicaptenzorg, psychiatrie, TBS instellingen, verslavingszorg en het werkveld van (SG) LVG. Directe Zorg is met name gespecialiseerd op het terrein van moeilijk verstaanbaar gedrag.

Of het nu gaat om het invullen van losse diensten of opdrachten voor korte of lange tijd. Directe Zorg maakt binnen de zorg altijd de juiste match. Onze zzp’ers beschikken over ruime ervaring binnen de gezondheidszorg en zijn in het bezit van werk gerelateerde diploma’s.

Directe Zorg is toonaangevend binnen de gezondheidszorg en biedt u zzp’ers met een duidelijke visie en passie voor hun werk, zodat er een stuk betrokkenheid voor de klant wordt gegenereerd. Wij zijn een groeiende organisatie waar de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Werken bij Directezorg

Klik hier

Dienst aanvraag

info@directezorg.nl

085-0434801

24/7 bereikbaar

U kunt bij Directe Zorg onder andere terecht voor

Ziekte vervanging of losse diensten.
U heeft een ziekmelding of krijgt het rooster van de volgende dag niet dicht? U heeft per direct een ervaren pedagogische medewerker nodig. Bel Directe Zorg en wij zorgen direct voor een adequate oplossing

Opdrachten voor korte of langere periode.
Bijvoorbeeld als een medewerker met zwangerschapverlof is of door ziekte voor langere tijd is uitgeschakeld. Met Directe Zorg is de continuïteit binnen uw afdeling altijd gewaarborgd. Wij zijn de juiste persoon op de juiste plaats. Wij leveren teamleiders, pedagogische, medewerkers en clustermanagers.

1 op 1 begeleiding
Vanuit een groepssituatie zoals binnen de geestelijke gezondheidszorg is het soms nodig om extra individuele begeleiding te bieden. Directe Zorg biedt u groepsbegeleiders die gespecialiseerd zijn in het bieden van in 1 op 1 begeleiding.
Heeft uw nog vragen, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek neem dan contact met ons op.

Mensenkennis en kennis uit de praktijk zijn hierbij van groot belang.